2015. augusztus 22., szombat

330 lejnél kezdődnek a gyógykezelések árai a fürdőhelyeken

2015.08.21.  Forrás: www.sovatatravel.ro
A Romániai Fürdőturizmus Munkáltatói Szervezete (OPTBR) tegnap bejelentette: négy gyógykezelési és terápiás programot indít szezonon kívül a fürdőhelyeken, 330 lejnél kezdődő árakon, szeptember 15. és december 15. között.
Az Egy hét felüdülés a fürdőhelyeken (két változatban – szállás reggelivel és gyógykezeléssel, illetve szállás félpanzióval és gyógykezeléssel), Tíz nap fürdés, Gyerünk a fürdőbe! és Fürdőwellness címet viselő programoknak négy éve változatlan az áruk. 
„Az aktív lakosság köréből, főként gyerekes családok részéről megnőtt a kereslet, ők együtt szeretnék eltölteni a vakációjukat, és a fürdőhelyeken vagy azok környékén sokféle pihenési és kikapcsolódási lehetőséget találhatnak” – áll az OPTBR közleményében.
A programokban szállást, étkezést és két-három csillagos hotelekben történő gyógykezelést tartalmazó szolgáltatáscsomagok vannak. Ezekben a programokban az OPTBR együttműködik a Turisztikai Ügynökségek Országos Szövetségével, illetve más turisztikai partnerekkel.
nyugatijelen.com / Mediafax

Riói Karnevál - 2019-ben

A Rióban megtartott Karneválról sokan hallottak, de az ott érezhető hangulatról csak hallomásból lehet tájékozódni. Mi is megpróbáljuk az i...