2014. december 23., kedd

Cuki selfie Tóth Andiról

2014. december 22.
Hihetetlen érzés lehet számára, talán most már eljutott odáig, hogy felfogja, ő a 2014-es X-faktor nyertese. Ezen a képen azonban változatlanul az a vidám kis energiabomba, amilyennek a válogatón és némelyik élő adás kisfilmjében láthattuk. 
Remélni merem csak, hogy nem száll fejébe a dicsőség – még akkor is, ha simán van neki mire – és nem jut arra a sorsra, amire jónéhányan, akik váratlanul kerültek a reflektorfénybe. 
Köztudott, hogy a hirtelen jött siker, a fellépések egymás után, a megterhelő, hatalmas stresszel járó karrierépítés gyakran juttatja a tehetségeket olyan helyzetbe, ahonnan nem látnak más kiutat, mint az alkohol, a gyógyszer vagy a drog. 
Ez már azért is veszélyfaktor Tóth Andinál, mert még nagyon-nagyon fiatal, márpedig mostantól a felnőttek játékában kell helyt állnia nap mint nap. Talán a szüleinek marad annyi realitás érzéke, hogy két erős karral visszahúzzák a földre, amikor el akar szállni, vagy átölelik, amikor vigaszra, nyugalomra, védelemre van szüksége. Mert biztos vagyok benne, hogy rengeteg ilyen pillanat lesz az életében az elkövetkezendő időszakban, hisz még csak keresi önmagát és talán évekbe is telik, mire megtalálja, ki is Tóth Andi valójában. 
De lássuk, mit szóltak a rajongók ehhez az édes fotóhoz, amit a következő szöveggel posztolt ki:
“Egy jó kis alvás és reggel utazok hazaa jóéjt!”


“Jó éjszakát neked is kis győztes, mindenki nagyon büszke rád!”
“Ugye, hogy megnyerted csajszi gratulálok, jó pihenést és sok sikert a továbbiakban, remélem eljutok valamelyik koncertedre! (ne sminkben aludj el :P)”
“Szép álmokat Andika. Egy szép álmod gondolom már valóra vált. Nagyon ritkán születik ilyen tehetség mint te. Irány a világsztárság.”
“Aludj jól, megérdemled! Ügyes kislány vagy! Maradj ilyen kedves és mosolygós!!”

Azt hiszem, ennél többet, jobbat én sem kívánhatnék neki…

Riói Karnevál - 2019-ben

A Rióban megtartott Karneválról sokan hallottak, de az ott érezhető hangulatról csak hallomásból lehet tájékozódni. Mi is megpróbáljuk az i...